ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Δρ. Αντώνης Διαμαντόπουλος γεννήθηκε στο Αίγιο Αχαΐας. Φοίτησε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και για τις επιδόσεις του στο Δ’ και το Ε’ έτος των σπουδών του επιβραβεύθηκε με υποτροφία από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως οδοντίατρος στην Πολεμική Αεροπορία και ξεκίνησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ειδικότητα της Ορθοδοντικής, στο Πανεπιστήμιο Saint Louis των Η.Π.Α. με καθηγητή τον διάσημο κ. Lysle Johnston Jr., έχοντας υποτροφία από το ‘Ίδρυμα ‘’Αλέξανδρος Ωνάσης’’.

Ολοκλήρωσε με επιτυχία το κλινικό πρόγραμμα, απέκτησε την Ειδικότητα της Ορθοδοντικής και παράλληλα απέκτησε και τον τίτλο του Master of Science in Dentistry / Orthodontics.

Αργότερα και αφού επέστρεψε στην Ελλάδα ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Αθήνας στο πεδίο της Βιολογίας του Στόματος.

Είναι μέλος επιστημονικών Εταιρειών Ορθοδοντικής και στην επιστημονική του δραστηριότητα περιλαμβάνονται συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα, παρουσιάσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και δημοσιεύσεις σε Ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά σε συνεργασία με άλλους συναδέλφους του.

Στο Ιδιωτικό του Ιατρείο στην Αθήνα στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου 18 απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής, ασχολείται αποκλειστικά με την Ειδικότητα της Ορθοδοντικής.

 

Πού θα μας βρείτε!